Citat:
În prealabil postat de mirelat
poate un titlu mai potrivit era "comuniunea in casatorie vs singuratatea in doi"
sunt barbatii din ziua de azi mai slabi, sunt femeile lor prea puternice?
cat de mult a alterat societatea moderna trasaturile/ calitatile traditionale ale barbatului si femeii?
|
nu cred ca societatea a alterat, chiar toate valorile, cred ca afacut si un pic de bine, a mai deschis mintile femeilor in chestiunea despre violenta domestica si pe cea a barbatilor in sensul de a fii mai precauti, caci sunt si mecanisme prin care pot fi atentionati si trasi la raspundere
in alte privinte, se poate spune ca da s-au mai alterat relatiile dintre membrii familiei ,care datorita lipsei de timp nu mai comunica, nu mai petrec timp impreuna
nu mai este acelasi tipar de familie unita ca acum cativa ani ,si cerintele sunt altele
toata lumea vrea un trai mai bun si atunci fiecare se zbate ,sa aduca cat mai mult venit mai ales cand sunt si copii
dar exista si momente prin care pot fi recuperate aceste lipsuri cum ar fi un concediu in familie, plimbari, un film
nu stiu daca barbatii sunt mai slabi (o alta problema pe care ai ridicat-o
)dar cred ca sunt mai stresati si au nevoia sa nu se simta constransi ,cicaliti
cred ca sunt si barbati puternici si femei puternice dar nu stiu daca, in aceeasi familie ,caci de obicei unul e mai slab si altul mai puternic
in concluzie daca exista intelegere si respect unul fata de celalat toate lucrurile pot fi depasite bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu
si a-l intelege pe celalat si a-l respecta e o dovada de iubire