Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 11.02.2008, 16:31:13
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

pana sa intru pe acest forum nu mi-am pus intrebarea daca sunt sau nu un ortodox ecumenist si asta fiindca aceasta problema nu este familiara pentru un crestin obisnuit. Si deodata afli ca de fapt ierarhii is eretici si ca biserica in care te afli nu e autentica si deci nici tu nu prea ai treaba cu ortodoxia "adevarata" mai ales daca nu te agiti din cauza periculosului ecumenism Afli insa ca, daca vrei sa fii un autentic luptator, un pastrator al Adevarului ai totusi o posibilitate..si anume "organizatia" Bineinteles ca nu stim prea amre lucru despre ea, nici despre cei ce o conduc dar stim sigur ca ea pastreaza nealterate valorile ortodoxiei , valori care nu mai sunt in siguranta caci ierarhii is ecumenisti si masoni....

Prin urmare am sa ma duc la parintele meu duhovnic si sa -l intreb daca e sau nu ecumenist si daca vrea sa faca si el parte din "organizatie" si daca nu atunci "sanatate si virtute".

Nu mai mergem la biserica ca ele apartin ecumenistilor si s-au ridicat din "sponsorizari eretice" si ne facem club separatist ca doar asa a zis si Pr Staniloaie si alti mari duhovnici "atunci cand ierarhii vostri vor fi ecumenisti voi sa va organizati" si sa va pregatiti niste ierarhi ....

Reply With Quote