Subiect: Parenting
View Single Post
Vechi 24.09.2015, 13:32:23
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Religia: Ortodox
Implicit

Maria32, si eu am fetita de varsta baietelului tau, dar chiar sunt foarte linistita in privinta gradinitei. Nu am inscris-o inca nicaieri si nici nu am vreuna pe lista deocamdata, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, pana anul viitor, cand va implini 3 anisori, vom rezolva si acest aspect. E adevarat ca nu am cont de facebook, dar nici nu as baga in seama astfel de povesti. Culmea e ca la urechile mele ajung mai multe lucruri bune decat rele despre educatoare si gradinitele de stat, si nu de pe net, ci de la familiile cu copii din jurul nostru, familii apropiate de Biserica. Si nu inteleg nici pentru ce ar trebui sa ne facem griji inutile. Oare nu este totul in mainilie lui Dumnezeu? inclusiv viata copiilor nostri, nu doar perioada de scolarizare. Eu zi ca mai bine ne-am ruga Lui si Maicii Sale sa le poarte de grija (noi ca parinti oricum suntem limitati in a le purta de grija chiar avand tot timpul liber si toti banii din lume) si sa ne dea noua putere si intelepciune sa-i putem creste si pregati pentru intalnirea cu El.
Dumnezeu poate aranja lucrurile mai bine decat le putem noi gandi.