Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 11.02.2008, 17:33:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

"... Se desfasoara o ata de la cer pana la pamant, dar nu e ata, si e un fulger de la rasarit. Iata, un ingeras sade cu un picior pe mare si cu celalalt pe uscat si e gata sa dea drumul. Iata, se ridica si spune sa nu puna pecetea.

... Patru ingerasi sunt dezlegati. Au fost legati pana la o vreme. Iata, se ridica, copilasi, se ridica de la apus un nor, o negura mare, si va da si grindina, dar nu e grindina. Intelegeti? Vai, vai, se pune masa! Iata, ingerasul striga la masa. Ferice de cel ce va birui, ca acela, ca in cer va birui. O, mai copiii Mei, pentru cine vine aceasta ce s-a pregatit? Pentru Ierusalimul care e robit. Ierusalime, Ierusalime, dezrobeste-te, ca ai cazut sub sabie! Fratilor, nu va pregatesc pentru un jug strain, ca nu are impartasire lumina cu intunericul. O, v-am dat aur, si voi ziceti ca v-am dat arama. Daca aurul Meu este arama, copilasii Mei, atunci de ce nu iertati? O, de cate ori ziceti „si ne iarta noua gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri“?!

... Copiilor, fiti tari, ca si pietrele sunt contra voastra, ca sunt numai draci in jurul vostru, numai antichristi la tot pasul, ca e mai greu de voi decat a fost de sfintii ce au locuit aici inaintea voastra. Sunt numai draci care va amagesc. Fiti tari si treji, ca Tatal va asteapta. Nu lasa pe ingeras sa verse potirul; mai asteapta Tatal Meu.

O, mai copiii Mei! Voi stiti ca in mijlocul vostru sunt lupi imbracati în piei de oaie? Iata cum arunca margaritarele ce le-au primit; nu le e mila. Iata cum le arunca si isi bat joc de ele. Nu va intristati. Nu toti, nu toata lumea va intra in imparatia Mea in graba. Cum a fost cu potopul, asa e si acum cand vine focul, si tu nu vei arde, tu, cel care ti-ai pus nadejdea in Tatal. Lupta-te sa implinesti si sa pazesti ceea ce ti-am dat. Eu va acopar pe voi, si ceilalti vor veni la voi sa scape, dar in zadar vor veni, ca vor zice: „Crestinilor, scapati-ne!“, dar nu puteti sa le fiti de nici un folos, cu nimic, si veti plange amar.

... Rugaciunea din miez de noapte nu o lasa, ca te va scapa de mania care va veni.

... Fiule, spune fratilor tai sa nu se inchine vasului Meu; sa se inchine lui Dumnezeu si la sfintele icoane. Mai copii, nu va puneti nadejdea in doctori mai mult decat in Dumnezeu. Tot de Mine sunt lasati si doctorii, dar vindecarile, de la Mine vin. Voi prea mult v-ati pus nadejdea in doctori, iar pe Dumnezeu L-ati uitat, L-ati dat la o parte. Fratilor, postul si rugaciunea, acela e leacul, nu cum ziceti voi ca postul omoara oamenii. Postul nu a omorat pe nimeni; din contra, a vindecat. Nu vedeti voi ca si doctorii pamantesti va dau regim, si voi ii ascultati, si va fac sanatosi? Dar Doctorul ceresc, cum nu va va vindeca si trupeste si sufleteste?

... Iata, mai copiii Mei, descoperirea mortilor! Iata, inviaza cate doi, cate trei, și ferice de ei, care au inviat de la moarte la viata! Iata cum ies din groapa mortii si canta cantarea sfanta. Voi stiti ca toti inviaza, dar nu toti o data. Iata, copii, voi stiti ca si mortii aud aceste cuvinte sfinte? Aceste cuvinte ce le auziti voi, le aud si mortii si se mira cum voi ati avut acest dar duhovnicesc atat de mare, ca daca ei auzeau aceste cuvinte sfinte, ar fi ajuns pocaiti." Cuvantul lui Dumnezeu 15-05-1957
Reply With Quote