Citat:
În prealabil postat de fallen
Fostul duhovnic ar putea spune ai mei ca ma instiga la neascultare... fata de ei mai ales...imi spunea ca in relatia mea cu Dumnezeu, mai ales,( dar si cu ceilalti) nu trecsa conteze ce vor sau ce cred ei ci numai eu...( si in realtia cu ceilalti la fel nu tb sati spuna nimeni cu cine sa vb si cu cine nu sau pe cine si cand tre sa te superi...). Alor mei se pare nu le-a convenit acest aspect si acum ma indeamna sa nu ma mai duc la el...parintii pt ca e departe si ma cearta sotul, iar el pt ca ma intoarce impotriva lui ( si oricum nui convne ca am vb desprerelatia noastra cu o terta persoana fie ea si duhovnic).
|
Pai da, mereu exista periculul ca oita utila si ascultatoare sa scape din tarc.
Intrebarea pe care trebuie sa si-o puna oita este in care tarc e pastorul bun.
Citat:
Intr-un flnal m-am convins ca are dreptate. Oricare terta pers-duhovnic consiler psholog avocat- nu te va ajuta cu nimic in cazul unei relatii care nu merge, ci va zice cum a zis si fostul duhovnic -tu tre saiei o decizie: accepti asa si taci, nute mai plangi, sau nu mai accepti si faci cum vrei tu, cu toate riscurile ( cel mai fericit-sa fi dat afara din relatie si din casa implicit, cm nefericit sa fi batut sechestrat si constrans cu forta sanumai faci niciodata nimic din ce vroiai ...)
Se intrebau aseara la o emisiune tv de ce se duce lumeaa la Prislop si nu isi rezolva problemele la ei in parohie cu duhovnicii lor..uite tocmai de asta : ca esti pus sa le rezolvi singur...asa probabil cei care marg acolospera intro minune dumnezeiasca, prin care problema sa se rezolve de la sine...
a
|
Pai nu merge de cele mai multe ori pentru ca omul vrea sa se intample un miracol in timp ce merge pe calea cea usoara.
Adica eu raman cu prostiile mele dar in acelasi timp sa se intample si un miracol sa am ce-mi doresc.
Eu raman la rautatile mele, dar Dumnezeu sa fie bun si sa-mi dea pleasca din Cer, sa am si aia, si aia si celelalte.
Nu invat, dar poate apare un post de director bine platit pe undeva, special pentru mine.
Sunt intr-o relatie fara Dumnezeu dar omul fara Dumnezeu care l-am ales, se intampla un miracol si se transforma peste noapte in painea lui Dumnezeu si in loc sa dansez eu cum canta el, ca acum, face el ca mine.
Nu ca s fi putut eu alege altul, ci Dumnezeu sa faca o minune ca ala pe care l-am ales sa fie cum vreau eu in timp ce nici eu macar nu devin mai bun.
Si etc.
Si uite asa oamenii astia se duc cu mana goala la Dumnezeu si vin la fel.
Sau si mai amuzant, se gandesc ca de banii de un pelerinaj, ceva lumanari si alte maruntisuri asemenea pot suplini un suflet gol si pentru maruntisuri din astea, vor fi feriti de consecintele alegerilor lor.