View Single Post
Vechi 30.09.2015, 21:39:45
oitza ratacita's Avatar
oitza ratacita oitza ratacita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.05.2015
Locație: RO
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Copacel, evit sa-mi prind vorba cu persoanele superficiale care pe deasupra mai si eticheteaza tot ce misca. Nu stiu in ce fel de mediu va desfasurati traiul dar sa stiti ca dincolo de zidurile inguste si terne pe care refuzati sa le pictati (sau macar sa le puneti ferestre) exista o lume mobila, elastica si minunat colorata - e vorba de creatia desavarsita a lui Dumnezeu.

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ca nici unul din voi nu este intzarcat.Mai degraba el.Ai grija ca in loc de
barbat sa nu iei un barbat ci "baiatul lu' mama".
Nu-mi dau seama de unde ati putut deduce asa ceva. E vorba de un barbat credincios, serios, cuviincios, rabdator, punctual, milostiv si zambitor. Eu atat am putut remarca privindu-l din cand in cand. E doar impresia pe care o lasa...dar pana a ma gandi la "a lua barbat" e cale lunga de tot; si cu multe bariere pe care eu insami le creez.

Citat:
Iar cu flirtul, flirteaza dupa sau inainte de liturghie si nu in casa Domnului
unde va inchinati.Caci Biserica este Casa de Rugaciune si nu bar sau
discoteca.
Din nou, despre ce discutam?

Citat:
Eu imi pun alta problema.Daca relatia dintre voi n-o sa mearga care
din voi va schimba Biserica, in momemntul in care unul din voi
va flirta cu alta/altu din Biserica ?

PS:timiditatea unui barbat inseamna ca nu este inca copt.
Puneti dumneata cate probleme vrei dar nu mi le pune si mie ca sunt paralele cu mine. Iar daca tot iti hranesti sufletul cu conspiratii pe marginea subiectului si pesimism, mi-e teama ca nu cumva sa iti stric placerea... am scris chiar la inceput ca eu nu fac parte din acea parohie, merg ocazional acolo. Problema ridicata de matale e deja "țesătură" negră cu drob de sare si struguri acri. Despre ce vorbim?

PS In povestea mea eu sunt timida cea necoapta; si nu pentru ca asa sunt in viata de zi cu zi ci pentru ca pur si simplu nu pot sa reactionez cand un tip imi zambeste la biserica. Deaceea am cerut consiliere aici; poate reusesc sa depasesc acest blocaj si macar sa zambesc si spre el (ca in partea stanga, cu femeile stau tare surazatoare).
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae)
Reply With Quote