View Single Post
Vechi 01.10.2015, 20:21:23
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Tu crezi foarte mult în datarea cu c-14, pentru că nu crezi în Dumnezeu și trebuie să te agăți de o alternativă.
Dar fie că îți place, fie că nu, datarea cu c-14, s-a dovedit ca fiind greșită, e o invenție a ateilor, să-și susțină cumva afirmațiile. Dar e o metodă greșită.
Pana acum am vazut ca a fost dovedita gresit pentru ca ori a fost folosita gresit, ori ai prezentat cazuri fara sa dai vreo sursa, probabil aflate pe calea "telefonul fara fir". Deci nu, n-am vazut nici un argument stiintific pentru care aceasta metoda de datare, folosita corect, este gresita.

Citat:
Poți oare, plecând de la un dinte să creezi digital, craniul unui om? Nu poți. Totul e imaginație. O bogată imaginație, pe care evoluționiștii au fost obligați să o aibe, ca să-ți susțină presupunerile evoluționiste.
Nu, dar poti sa compari dinti, care si-au schimbat si ei forma in timp. Nimeni nu pleaca de la un dinte ca sa faca un craniu.

Citat:
Spui tu? Spune știința, nu? :)
Știința, care mereu a fost o superstiție, schimbându-se de la an la an, contrazicându-se mereu. "Evoluează" știința, nu? :)
Pai pana la urma, primul pas in a deveni mai bun este a constientiza cand gresesti, nu? Daca stiinta nu s-ar fi schimbat, inca am crede ca pamantul e plat, sau ca atomii sunt niste cubulete.

Citat:
Serios? :)
Și pentru albinismul, de ce-și bâjbâie afirmațiile, măreața "știință"?
Albinismul este o boala genetica. Corpul nu produce melanina. Inclusiv "nordicii" pot avea albinism. La africani este mai evident din motive... evidente. Asta nu schimba faptul ca poti face cancer de piele foarte usor din cauza acestei boli, si nu poti produce destula Vitamina D.

Citat:
Da, oasele "arată" că au existat giganți, înainte de potop. Un neam de gingați, nu erau mulți deloc, dar total necredincioși, adică atei.
Dar nu avem nevoie de oasele lor, Biblia ne spune că au existat gingați. Important e că azi numai există.
Da, Biblia mai zice ca pi=3. Dar am mai facut niste matematica de atunci si am ajuns la ~3.1416.

Citat:
Să mai crezi în evoluție? Niciodată. Pariul lui Blaise Pascal, pariu de bun simț, ar trebui să fie de ajuns pentru început, la instalarea înăuntrului nostru a iubirii creștine, și nu a eugeniei, adică să mori dacă ești slab. Câți mari sportivi, sau academicieni, sau alții nu s-au îmbolnăvit sau au paralizat? Conform evoluționiștilor, prin eugenie, trebuiau omorâți, sau cel puțin castrați sau sterilizați. Gândirea evoluționistă e animală, nu e umană, e raționalistă și robotizată.
Consider evoluția o glumă proastă... :/
Pariul lui Pascal implica crezul in Dumnezeu, nu crezul literal in textul biblic. Daca iei pariul lui Pascal, si crezi ca toti ceilalti de alte religii l-au pierdut pentru ca cred in altceva, atunci ai la fel de multe sanse sa te duci in iadul islamic cum are un musulman sa se duca in iadul crestin.