Multumesc pentru raspunsuri! Sfatul care as vrea eu sa il primesc ar fi fain sa il primesc de la cineva care are o minima experienta cu schimbatul oameniilor grei de cap. Puteti sa imi sugerati orice,chiar si sa-i omor,nu ma supar, eu stiu ce sfat sa urmez si ce nu. Cum am zis,orice sfat e bine primit. Orice lucru facut de capul meu mi l-am asumat. Am avut nereusite,si mi-a parut rau,dar am avut mai multe reusite fata de nereusite. Si cand sunt pus pe treaba sa obtin ceva,de obicei il obtin. Din pacate nereusita te costa aici,si nu e deloc fain,dar trebuie sa fi mereu pregatit de nerusite. Nu pun la suflet ce imi spun mie,stiu ca nu sunt acei adulti foarte intelegatori, dar pun la suflet ceea ce ei spun ficei lor. Vroiam amandoi intr-un fel sa ne impacam si sa incepem toate de la 0 cu relatia noastra,da nu stiu daca putem face asta in conditiile de fata.
Edit. Ne-am cunoscut acum 3 ani aprox,am fost impreuna 13 luni,ne-am despartit acum o luna din cauza la niste probleme. Ea a inceput sa se gandeasca acum 2 ani aproximativ daca mai vrea sa mearga sau nu la biserica. Din momentul ala au inceput certurile. Si da,am influentat-o, pentru ca eu nu i-am zis sa mearga sau sa nu mearga la biserica,ci ea a vazut ca eu nu merg la biserica ca parintii ei,si intr-un fel m-a imitat. Pe luna ce trecea ea era din ce in ce mai neinteresata de biserica in general.
Last edited by mtn_silviu; 05.10.2015 at 23:07:34.
Motiv: A mai aparut o postare care nu am raspuns
|