View Single Post
Vechi 11.10.2015, 17:10:18
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Religia: Ortodox
Implicit

In cartea Lasati-va in grija lui Dumnezeu, pag. 68: ,,...Ma Rudi, azi trebuie sa fac o slujba speciala, ca il scot pe mitropolitul Nicolae Balan din iad, ca ii ajung 25 de ani, cat o stat acolo, ca l-o dezbracat de hainele preotesti pe pr. Iosif Trifa" (Marioara Steluta Hlibitchi). Cand am citit asta, am spus ca a avut si Ardealul un papa care scoate din iad cand vrea el.

In filmul de pe internet intitulat Conferinta Preotului Profesor Simian Todoran despre parintele Arsenie Boca, 02.05.2014, la minutul 41, acesta spune ca, de Rusalii, a slujit
in Catedrala din Alba Iulia. Printre crestini era si A. Boca, care dintr-odata a disparut. A treia zi a plecat la Sinaia,unde Boca i-a confirmat ca a fost la Alba si zicea Boca despre sine: ,,Am avut o stare de levitatie si m-am inaltat atat de la pamant ..." In continuare, pr. Todoran spune ca Boca zbura, iar, la minutul 1.01.40, ,,A. Boca mi-a zis: «Acolo unde ma duc va ajut mai mult.»"lntreb: Oare acest preot aude ce vorbeste? Cand vorbeste oare si gandeste?