Citat:
În prealabil postat de Copacel
Nu e chiar asa de simplu frate.Nimic nu-i batut in cuie.Dumnezeu respecta
liberul arbitru,iar daca liberul arbitru al unui mire se schimba Dumnezeu
nu poate trece peste.
Apoi se pot intampla multe din afara.
Uite poftim exemplu(desi, n-ar trebui sa fac asta ):Vine razboiul, pleaca pe
front si nu se mai intoarce.Sau are un deces in familie pe o data apropiata
caz in care ti-a zburat cheful de nunta pe 30 Iulie 2016.
Niciodata nu-i bine sa-ti faci planuri pt o data fixa cu an inainte in conditiile
in care nu poti controla toate variabilele.
|
Nu, ar trebui ca planurile sale inceapa din 29 august, nu? Ca doar ...neprevazut...
Si noi si multi altii si-au facutplanurile de nunta cu un an, aproape un an sau chiar mai mult de un an inainte; pentru ca o nunta, pe langa faptul ca mergi la starea civila si te cununi la Biserica, mai are si partea cealalta, cea blamata de unii (dar care e facuta de majoritatea-poate si e catre unii care o blameaza), petrecerea de dupa, cu familia si prietenii. Acea petrecere de dupa are nevoie de organizare, si local n-o sa iti gasesti tu inainte cu cateva aptamani sau 2-3 luni inainte de eveniment; localul ai noroc daca il poti rezerva cu un an sau mai mult inainte, pentru data pe care O DORESTI.
Noi ne-am apucat de cautat restaurant in octombrie pentr nunta in august; si data am ales-o in funtie de zilele libere ale localului; stiam doar ca vrem intr-o sambata, in august si clar, dupa Sf. Marie. Asa am ajuns la data de 17 august, ca nu am avut pretentii de a alege noi ziua exacta.