View Single Post
Vechi 12.10.2015, 08:56:07
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Nu e chiar asa de simplu frate.Nimic nu-i batut in cuie.Dumnezeu respecta
liberul arbitru,iar daca liberul arbitru al unui mire se schimba Dumnezeu
nu poate trece peste.
Apoi se pot intampla multe din afara.
Uite poftim exemplu(desi, n-ar trebui sa fac asta ):Vine razboiul, pleaca pe
front si nu se mai intoarce.Sau are un deces in familie pe o data apropiata
caz in care ti-a zburat cheful de nunta pe 30 Iulie 2016.
Niciodata nu-i bine sa-ti faci planuri pt o data fixa cu an inainte in conditiile
in care nu poti controla toate variabilele.

Nu, ar trebui ca planurile sale inceapa din 29 august, nu? Ca doar ...neprevazut...

Si noi si multi altii si-au facutplanurile de nunta cu un an, aproape un an sau chiar mai mult de un an inainte; pentru ca o nunta, pe langa faptul ca mergi la starea civila si te cununi la Biserica, mai are si partea cealalta, cea blamata de unii (dar care e facuta de majoritatea-poate si e catre unii care o blameaza), petrecerea de dupa, cu familia si prietenii. Acea petrecere de dupa are nevoie de organizare, si local n-o sa iti gasesti tu inainte cu cateva aptamani sau 2-3 luni inainte de eveniment; localul ai noroc daca il poti rezerva cu un an sau mai mult inainte, pentru data pe care O DORESTI.
Noi ne-am apucat de cautat restaurant in octombrie pentr nunta in august; si data am ales-o in funtie de zilele libere ale localului; stiam doar ca vrem intr-o sambata, in august si clar, dupa Sf. Marie. Asa am ajuns la data de 17 august, ca nu am avut pretentii de a alege noi ziua exacta.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote