Citat:
În prealabil postat de AlinB
Poate mai degraba pot transmite boli.
O credinta la fel de naiva ca cea in faptul ca pot deosebi oamenii dupa starea lor sufleteasca.
Deja vad pe unii dand afara rude/prieteni, ca n-au fost placuti de matza casei 
|
Orice animal si oice om poate tranmite boli daca nu s e ingrijit, deparazitat, vaccinat (ca tot se poarta nevaccinarea copiilor). Daca nu ar fi benefice sanatatii, de ce s-ar folosi atat pisici cat si caini ca terapie pentru oameni care sufera de anumite afectiuni?
Iar legat de a doua propozitie, te-as contrazice nitel, si e din experienta mea, precum si din experienta altora. Atat pisicile, cat si cainii chiar pot deosebi oamenii dupa starea sufleteasca. Am vut pisica, acum am caine, si le-am observat comportamentul fata de persoanele pe cae le cunosc si stiu, in mare, care cum este; culmea e ca pisica mi-a atacat pur si simplu un unchi, de care stiu si eu foarte bine ce e de om el, in secunda 3 in care l-a vazut. Acum, cainele imi iubeste niste prietene carora nu le plac cainii de nici o culoare, dar care totusi, sunt niste persoane de nota 10 care ar ajuta tot Globul sa o duca mai bine. Si exemplele de genul pot continua.
Legat de a treia propozitie, nici chiar asa... Oricum toleram in fiecare zi si oameni ok si oameni mai putin ok :))