Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Poate acum cand au descoperit astia megastructura. Poate e Death Star. :)
|
Poate sa fie si Star Forge sau Yuuzhan'tar, daca ii pocneste pe imperialisti e ok. :))))))))))))))))))
Acum, pe bune, cum naiba sa fie oameni care chiar sa creada toate pseudo-stirile aglutinate ideologic sub steag ale astora? La mine cel putin pasiunea pentru SWTOR si KOTFE e macar un foarte constient si controlat refugiu din fata realitatii tot mai imputite, un soi de "am terminat munca pentru corporatistii astia lacomi, joc solitaire pana adorm"(bine, colegul Copacel lucreaza pentru corporatiste sadice in cizme de piele, de pilda). Si nici macar nu epuizez gadgeturile si timpul cu a juca, doar urmaresc firul povestii. Care poveste, culmea, e mai coerenta decat minciunile de la NASA.
Eu sunt deschis la orice realitate. Ca Pamantul e tanar sau batran, ca Universul e practicalmente infinit sau cu o circumferinta cat de aici pana la Edessa, mi se rupe. Conteaza doua lucruri: ca Universul e creat si ca trebuie sa ascultam de Dumnezeu. Ca vad ateismul ca pe o solutie politica ideala, impozabila unor popoare prea fanatice in credinta lor e una (le numesc pe cele care in acest moment fac baie de sange in numele religiei lor, de pilda), dar eu nu pot fi ontologic ateu si/sau evolutionist.