Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 07.10.2006, 23:21:14
theodor theodor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sovidiu
Desi stimata Va_iubesc m-a dat gata, am sa-i raspund lui Theodor:

Da, este ipocrizenie sa iei viatza unui embrion, si hai sa-ti dau un exemplu real cum un anumit om, avea o tumoare la gamba sau undeva la picior, asha parea, si o avea de mic, o umflatura care nu-l durea nu se intampla cu ea nimic, doar ca era intr-un fel deranjanta, si s-a hotarat, pe vremea cand nu erau ecografe, sa mearga la medic si sa scape de umflatura. Ca atare sa- dus, medicul a zis ca este ceva umflatura ca nu si-a dat seama ce este, sau o fi zis ca este o tumoare desi nu parea, nu stiu exact ce i-a zis medicul dar respectivul a hotarat ca trebuie extirpata, ca n-are rost, si ca i-o fi venit timpul sa scape de ea. Si medicul a taiat, a scos ce era acolo si ce crezi ca era? Un embrion, da, fratele sau inca viu dar intr-o stare de embrion imbatranit, ca avea peste 40-50 de ani, si era un caz foarte ciudat de fratzi gemeni si siamezi. Si uite ca intr-un fel fara sa vrea l-a avortat pe fratele sau. Acesta a murit! Era de religie mahomedana respectivul, asa mi se pare, dar oricum, povestea este totusi nasoala, ca si-a omorat fratele, embrion, dar totusi fratele sau. Daca lasa unflatura neatinsa, acesta avea un frate geaman cu el, mereu fara sa stie, asha a ramas singur,,, ce parere ai Theodore, unde este ipocrizia? si ce trebuia facut?
Eu iti vorbesc de un fenomen care se intampla extrem de des si in mod constient, iar tu imi zici de o exceptie. E cu totul alta problema, copii avortati de femei nu sunt presupusi tumore, cel putin nu din punct de vedere medical, din punctul de vedere al acelor femei sunt "balast". In cazul asta putem zice ca e vorba de ipocrizie, pentru ca nu cred ca era constient ca va face un avort, operatia era programata ca una de extirpare a unei tumori. Dar cu cele de care am vorbit mai inainte cum ramane? Inchidem ochii pentru ca exista astfel de cazuri singulare?
Reply With Quote