View Single Post
Vechi 20.10.2015, 22:42:30
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

https://translate.google.com/transla...tody-lecheniya

Traducere automată, dar inteligibilă:
Pentru a creste sine foame celule stem

Multi medici, vorbind despre efectele de celule stem, a remarcat că, împreună cu efectul pozitiv la tratamentul unui anumit organ este aproape întotdeauna există o întinerire a pielii, mai multa energie, a crescut vitalitatea, întinerire din total până la dispariția de păr gri.

Cu 20 de ani de experiență în propriile metode de post de la 1 la 5 săptămâni, de fiecare dată mă uit aceste simptome in timpul ieșirea din foame. Așa că am sugerat directorului adjunct al "Kriotsentra" Cercetări Doctor Stiinte Biologice Yuri Romanov a efectua un experiment pe el însuși cu măsurarea numărului de celule stem.

Continuarea pentru a merge la locul de muncă, face exerciții și exerciții de respirație, am pregătit o saptamana, foame de o săptămână pe apă și a ieșit din foame timp de trei săptămâni. Numărul de celule stem numărat șapte zile înainte de începerea postului, producția de foame prin una și două săptămâni după. Sa constatat că până la sfârșitul anului șapte zile de numărul postului de celule stem din sânge a scăzut. Dar, după săptămâni de foamete ieșirea numărul acestora sa dublat și triplat după două săptămâni în comparație cu numărul de celule măsurate înainte de foame. Pentru prima dată a fost în măsură să dovedească faptul că postul ajuta la eliberarea în celule stem din sange, de exemplu. E. Stimularea proceselor fiziologice de regenerare și creștere a structurilor de proteine.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul echipamentelor scumpe cu utilizarea unor reactivi dificil, astfel încât măsurarea a trebuit să întrerupă "cea mai interesantă" când creșterea celulelor stem este încă în curs. Pot spune de la cei 20 de ani de experiență, că efectul pozitiv chiar de la un post de săptămână durează mai multe luni.

Se pare, post, stimularea creșterii celulelor stem, puteți câștiga 15-25 de ani de viață! În sine, poate crea o bancă de celule stem pentru depozitarea mai multor luni la un an este rezervele de sănătate genetice, după cum este necesar pentru procesul de creație și / sau activitatea de afaceri. Tot ce transporta cu mine însumi.

. În timpul prelungit postul organismul este curățat în mod activ, T E. A scăpa de toate "vechi" - aceste celule, și astfel a plecat să trăiască pentru mult timp. Ca urmare, in tesuturile produce libere "apartamente" pentru celule stem. Și dacă ar exista apartamente, și locatarii de necesitatea. Celulele stem sunt eliberate în sânge de către organismul să se stabilească și să contribuie la reînnoirea acestuia. Datele experimentale obținute pentru prima dată a confirmat oportunitatea acestui fenomen biologic. De aceea, postul cure multe boli prin acest mecanism duce la o întinerire și promovarea sănătății clar.

Yuri GUSCHO
Cercetare mai nouă:

https://news.usc.edu/63669/fasting-t...immune-system/

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote