View Single Post
Vechi 22.10.2015, 12:01:56
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mai Florine, ai mai pus undeva un text tradus cu google.
Nu se intelege nimic. Este o porcarie.
Mai bine pune-le in original, in limba engleza.
Din traduceri din astea aiurea se poate ajunge la neintelegeri si erori riscante pentru sanatate.

Si uite am citit zilele trecute ceva car cred ca ti-ar fi de folos:

http://www.formula-as.ro/2015/1185/t...e-astmul-19775

Nu mai lucra dupa capul tau si du-te la medici, la nutritionisti si sfatuieste-te cu ei.
Ba fara apa, ba fara mancare, ba fara oxigen...Dar ce-ti inchipui tu ca este corpul omenesc?
Unele animale stau luni intregi fara hrana si apa, in stare de hibernare. Deci nu se misca, stau ascunse undeva. Si au alt fel de metabolism.
Noi vrei sa si muncim, sa si gandim, sa fim activi tot timpul, sa facem copii si asta fara nimic. Da-o incolo de treaba.

Si repet si eu : e nevoie de explicatii clare, studii. Sa scrie acolo formule chimice, sa explice procese, sa analizeze oamenii si ce se intampla cu ei si in ei si efecte pozitive si adverse.
Dar nimeni nu o sa confirme vreodata ca vreun organism (nu numai omul) a fost facut sa traiasca fara hrana, apa si oxigen.

Si este periculos ceea ce faci, pentru ca s-ar putea chiar sa incerce cineva sa faca dupa sfatul tau si sa pateasca ceva.

Iar cu pastila versus alte tratamente trebuie avut grija. Au fost cazuri in care oameni au renuntat la tratamentul alopat si au patit-o.
Trebuie mult discernamant si eventual facut tratamente in paralel.
Nu sunt adepta medicilor si a medicamentelor, prefer ceva naturist, dar din pacate astea naturiste nu sunt suficiente.

Legat de usturoi - am descoperit aici un antibiotic facut din plante, mai ales usturoi. Si am zis sa-l incerc intr-o imprejurare.
O fi ajutat la problema mea, dar am avut mari probleme cu stomacul. Cred ca era concentratia de usturoi foarte mare. Ca eu consum usturoi la masa si nu patesc nimic. Sunt altii care nici la masa nu-l suporta.

Fiecare organism este altfel. Asta trebuie inteles.