View Single Post
Vechi 22.10.2015, 21:20:58
Marian_ Marian_ is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.10.2015
Implicit

Recunosc ca sunt putin surprins ca aceasta discutie se axeaza pe lucruri materiale si fara importanta sufleteasca. Cand m-am inscris pe acest forum si am initiat acest topic, ma asteptam sa gasesc aici in majoritate oameni credinciosi si smeriti. Probabil ca nu am cautat unde trebuie.
Eu nu intru foarte des aici dar am sa mai verific cand imi amintesc, daca am primit vreun mesaj privat de la voi. Nu astept sa-mi gaseasca Dumnezeu partenera, cum spunea cineva. Si nici nu pun banii pe primul loc. Ideea e ca sunt destul de emotiv ca sa abordez fete in diferite imprejurari, desi pot sa-mi placa si uneori cred ca ma privesc si ele cu interes. Dar desi in viata de zi cu zi sunt destul de curajos zic eu, ei bine, cu femeile care imi plac incep sa ma fastacesc mai ales pana fac primul pas. Culmea e ca fac dans sportiv de ani buni (spuneam in primul mesaj ca fac un sport de performanta) si sunt obisnuit cu fetele, insa uite ca asa e firea mea, emotiva cu o fata noua. :) Mai degraba as prefera sa intre ea in discutie cu mine, decat eu.

Mai multe nu stiu ce sa spun, decat inca o data sa reiterez rugamintea ca, daca stiti din intamplare o fata cu bun simt, draguta, isteata, echilibrata sufleteste, de familie, de varsta apropiata cu mine (am 29 ani asa cum am mai spus in primul mesaj) sa o indrumati sa imi scrie un mesaj si poate stelele si Luna ne vor surade si noua. :)
Reply With Quote