Subiect: Apă de calitate
View Single Post
Vechi 23.10.2015, 11:48:53
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dintr-un kg de grasime nu produci apa nici pentru o zi.
Si nu slabesti 1kg pe zi - ar inseamna sa consumi 7000kcal, adica ceva gen, esti ciclist in turul Frantei.
Caz in care iti mai trebuie inca vreo 2-3 litri de apa aditionala.
În lipsa digestiei calculele clasice nu fucționează la fel.

Din grăsime trebuie să produci și energie pentru celule, nu doar apă. Cu toate astea, check this out:
…human fat is saturated fat. Saturated with Hydrogen. For every carbon in the fat chain there’s about 2 hydrogen atoms. These combine with the oxygen you breath to form water. I have actually observed one patient gain weight during a dry fast.. because he was dehydrated and produced water from the fat: 2 grams of Hydrogen plus 16 grams of Oxygen gives you 18 grams of water. Thus Filonov is right. Under some circumstances we can make a lot more water than 1.2 liters.. from fat and from carbohydrates.
L-am citat pe Andre Kruger, medic, omul lucrează la o clinică din Africa de Sud și a supravegheat timp de mulți de ani (scrie undeva pe fastingconnection.com cîți anume) pacienți care au postit cu și fără apă. Iar Filonov știi cine e.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote