Saurian: "( sa muriti de ciuda antiecumenistilor )"
poi domnule Saurian, din ce s-a intamplat nu inseamna ca viitorul Arhimandrit Iustin Parvu a trecut la ecumenism ci ca PF Daniel a recunoscut in el sfintzenia shi voia lui Dumnezeu din moment ce a cerut ca Dansul sa sfintzeasca nishte ashezaminte... deci i-a recunoscut valoarea in Hristos shi l-a onorat de ziua sa de nashtere shi pentru batranetzile sale aratandu-i respectul cuvenit unui fiu bun al Bisericii....
deci mai degraba mesajul nu este atat ecumenist cat este pentru cinstirea traditzionalismului ortodocs... mie asha imi pare.
domnule antiecumenism,
shi dracu daca spune Adevarul ce vine de la Hristos trebuie ascultat, ca nu-l ascultzi pe dracu ci pe Hristos il ascultzi. Dar dracu spune adevarul ca sa te acuze sau ca tu sa nu-l crezi shi sa nu-l mai faci ci sa faci razvratirea impotriva ierarhilor, sau lepadarea de ce trebuia sa faci din sfatul bun a lui Dumnezeu, sau il spune pe sfert sau pe jumate sau pe treisferturi ca tu pe baza lui sa ingurgitezi shi minciuna shi defapt pentru asha mult adevar dumneata sa urmezi minciunii, pacatelor, spurcaciunii, ca nu-tzi dai seama ce lucrare naturala shi nevazuta lucreaza dracul cu tine, ca te uitzi la trup shi e sanatos, nu sufere, dar nu vezi shi nu-tzi pasa ca sufletul e in gheena, asha cum patzesc eu, shi sufletul defapt conteaza, shi inima shi adancul tau shi al mintzii tale, intzlepciunea shi duhul chi cugetul curat, iar pe astea nu le iei in seama, ca omul ingamfat shi trufas se vede pe sine sanatos shi bun shi vrednic shi multzumit asha cum se vede pe ea insashi buruiana, shi se mai shi lauda inaltzandu-se mai repede shi mai viguros decat planta ce da rod, dar ea nu da rod shi nu lucreaza decat furtul luminii, al apei, al puterii vlaguind peste poate planta buna, dar nu trebuiesc smulse ca v-or fi smulse la vremea secerishului cand graul v-a fi adunat in Hambarele lui Dumnezeu iar pleava in foc va fi aruncata, iar m-am intins shi nu mai shtiu ce am vrut sa spun .... nu mai shtiu ce am vrut sa zic fiindca am pierdut shirul shi ideea....???:(
|