Citat:
În prealabil postat de Copacel
Pai omul asta e geniu in materie de comunicare.De ce nu-l foloseste patriarhul
nu stiu.Ca doar Necula ar fi sef la comunicare la BOR nu s-ar fi intamplat toate
cele de pana acum la adresa BOR.
|
Ar fi bine dar ma tem ca nu se vrea asta

.
In general nu sunt adepta teoriei conspiratiei, dar de mult mise pare ca BOR se autosaboteaza din interior
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si o sa-l schimbe pe Patriarh prin decret prezindetial :))
Sau pune pe noul Prim Papusar sa mai dea niste OUG -uri anti-clericale.
Ca in rest, mare lucru nu poate face.
Cel putin ca presedinte al unei tari constitutionale.
|
Poate nu ar fi asa rau. Ar putea sa o faca singur, doar vede ca face rau imaginii bisericii si credintei Insasi, sminteste lumea. Au facut din casa lui Dumnezeu pestera de talhari.
In ritmul asta nu o sa mai am unde sa imi impartasesc copilul.
Daca s-ar desfinta biserica ca si institutie, sau nu ar mai fi sponsorizata de stat, ar deveni o institutie privata care si-ar inchiria locatii unde s-ar strange lumea care vrea duminica si de sarbatori, ca pe vremurile de la inceput, tot ar fi bine, asa cum altii se stang in cluburi si in alte activitati, ar trebui sa nu aiba nimeni nimic cu noi, ne-am autofinanta, nu am fura de la gura nimanui asa cum suntem acuzati acum. Acum mai au putin si ne zic ca nu ne mai primesc la spital, samergem la biserica sa ne faca Dumnezeu bine pe noi astia care suntem cu biserica.
Dar mai grav insa este ca biserica tinde sa se desfinteze si ca comunitate, pentru ca nu vor mai fi oameni care sa vrea sa faca parte din ea. Desigur oamenii au tendinta sa infiinteze alte comunitati, tempor, poate se vor si ruga laacelasi Dumnezeu, insa vor desfinta tot ce a infiintat Cristos.