View Single Post
Vechi 06.11.2015, 11:35:42
tphase tphase is offline
Banned

Data înregistrării: 05.11.2015
Implicit

Sexu este unul din cele mai importante elemente intr-o relatie / casnicie.

Sa nu devenim incuiati la cap si sa judecam mai detasat. Eu cred ca pacat este cand ma culc cu oricare si nu doresc nimic serios.

Momentul in care traiesc cu o fata in vederea unei viitoare casatorii / casnicii, mi se pare de bun simt si indicat sa avem relatii intime. Compatibilitatea sexuala este foarte importanta, sexul de calitate leaga un cuplu precum sexul prost destrama un cuplu, suntem oameni formati din materie plus spirit si trebuie sa le hranim pe ambele cu moderatie si bun simt, fara sa devenim incuiati la minte.

Pentru omul cu topicul - vezi sa nu imbatranesti cu ideile astea ale tale, si sa treaca femeile vietii tale pe langa tine, pentru ca ai ales tu sa interpretezi un text religios dupa bunul plac.

Nu cred ca il tradez pe Dumnezeu daca fac sex cu femeia pe care o am si cu care vreau sa ma casatoresc. Sexul tot de la El este si trebuie privit ca atare. Si ma indoiesc ca este numai pentru procreere si ca Dumnezeu e atat de strict precum il prezinta religia. Daca ar fi numai ptr procreere femeia ar fi la ovulatie in permanenta. Asa e 2 zile pe luna. Concluzia o tragem singuri.

Intr-o zi intr-un sat a venit o ploaie naprasnica, raul a iesit din matca si casele au inceput sa fie inundate. Satenii alergau care mai de care sa se salveze, mai putin Ion care statea in podul casei si spunea - eu ma rog Domnului, sa ma salveze!
La un moment dat trece un satean cu o barca si striga, haide Ioane ca urca apa! Nu vin, eu stau aici si ma rog Domnului sa ma scape! Mai trece ce mai trece, alta barca, aceasi poveste. Apele urcau tot mai mult, o ultima barca cu ultimii sateni vor sa il ia pe Ion care se ruga Domnului fara sa plece de acolo. Apele cresc si Ion moare inecat. Suparat se duce la Dumnezeu si zice bine Doamne, eu m-am rugat la tine sa ma scapi, si Tu i-ai scapat pe toti si pe mine m-ai lasat sa mor. La care Dumnezeu se uita la Ion si zice: IOANE, DUPA CUM SCRIE LA MINE AICI, EU TI-AM TRIMIS 3 BARCI.

Vezi ca nu cumva sa ajungi si tu un fel de Ion cu femeile...
Reply With Quote