View Single Post
Vechi 06.11.2015, 12:54:22
The Willful One
Guest

Implicit

Eu nu vreau spitale, ci catedrale, batar sa crape tot sorosistii. Pai de aia: decat sa mor in chinuri, la ce conditii sunt in spitale, eventual si fara spovada, mai bine mor acasa impacat cu Dumnezeu, spovedit si impartasit. Restul e laba filosofica ateist-militanta.
Bagati-ma si pe mine la Mediu. Fac o reimpadurire generala, inclusiv pe locuri "retrocedate", si o sa ma pis pe ele de proprietati private grotesc de mari si alte porcarii capitaliste.
Serios acum, faptul ca nu stiu ce imputita de odrasla de mosier isi ia inapoi ce obtinusera stramosii lui tot cu bani facuti capitaliceste nu imi da mie oxigen. Si nici posibililor mei viitori copii, si copiilor si nepotilor vostri, I must add. Deasemenea serios, va dati seama ca actiunea asta este o perfecta tarare in derizoriu a vocii cetatenilor? "Hai ba, veniti si voi la discutii oficiale care oricum nu conteaza, odata ce faceti planul stapanilor mei". Dar-ar meningita in creierele prea viclene ale celor din serviciile secrete care se ocupa cu asa ceva!...

Last edited by The Willful One; 06.11.2015 at 13:04:13.
Reply With Quote