Citat:
În prealabil postat de fallen
Poate nu ar fi asa rau. Ar putea sa o faca singur, doar vede ca face rau imaginii bisericii si credintei Insasi, sminteste lumea. Au facut din casa lui Dumnezeu pestera de talhari.
|
Se vede ca ai prea mult timp liber, de stai la teve/radio/feisbuc
Citat:
In ritmul asta nu o sa mai am unde sa imi impartasesc copilul.
|
Dar parca barbatul care nu iti e barbat era piedica in calea impartasirii copilului.
De cand cei care il impartasesc sunt ei insisi o piedica?
Citat:
Daca s-ar desfinta biserica ca si institutie, sau nu ar mai fi sponsorizata de stat, ar deveni o institutie privata care si-ar inchiria locatii unde s-ar strange lumea care vrea duminica si de sarbatori, ca pe vremurile de la inceput, tot ar fi bine, asa cum altii se stang in cluburi si in alte activitati, ar trebui sa nu aiba nimeni nimic cu noi, ne-am autofinanta, nu am fura de la gura nimanui asa cum suntem acuzati acum.
|
Eu n-am nimic impotriva.
Dar sa restituie si tot ce i s-a confisat de la Cuza incoace.
Dar asta ar insemna o Biserica 100% independenta asupra careia santajul politic nu mai poate functiona.
Clasa politica nu vrea asta, ca pentru ei e Apocalipsa.
Citat:
Acum mai au putin si ne zic ca nu ne mai primesc la spital, samergem la biserica sa ne faca Dumnezeu bine pe noi astia care suntem cu biserica.
|
Cine ti-o zis asta ?
Vreun doctor?
O institutie a Statului?
Citat:
Dar mai grav insa este ca biserica tinde sa se desfinteze si ca comunitate, pentru ca nu vor mai fi oameni care sa vrea sa faca parte din ea. Desigur oamenii au tendinta sa infiinteze alte comunitati, tempor, poate se vor si ruga laacelasi Dumnezeu, insa vor desfinta tot ce a infiintat Cristos.
|
NU am avut ocazia sa cunosc vreun memberu vrednic al Bisericii care peste noaptea sa nu mai vrea sa faca parte din ea ca asa i s-a spus in presa/tv/radio/feisbuc.
Dar ca au cazut si vor cade mereu putreziciuni, e un proces normal si de asteptat.