Subiect: Casnicie curata
View Single Post
Vechi 08.10.2006, 17:20:32
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefan500
Citat:
În prealabil postat de nicoleta34
Doamne ajuta! Ma intreb daca exista in ziua de azi tineri care vor sa se imbarce in calatoria casatoriei cinstite, o casatorie cu scopul evolutiei spirituale impreuna?
Exista? Mi-ar place sa stiu cat mai multe, cum se comporta in societate, si cum se comporta singuri.
Mi se pare un domeniu fascinant!
Rar. Exista, dar eu n-am sa am parte de asa ceva.
Stefan, sa fim atenti cu ce afirmam. Banuiesc ca tu ti-ai dori sa ai parte de o persoana langa care sa te mantuiesti, nu? De ce spui ca "eu n-am sa am parte de asa ceva"? Prin afirmatiile noastre, noi ii limitam libertatea lui Dumnezeu de a ne da ceea ce ne dorim. Ni se da dupa nivelul credintei noastre. Nu crezi ca o sa ai parte, nici nu vei avea. Poate ar fi bine sa vedem lucrurile mai optimist, caci la Dumnezeu nu e nimic cu neputinta. Neputinta e in perceperea noastra, noi nu credem ca se poate. Eu mereu am crezut in mai mult decat as fi putut prevede si Dumnezeu mi-a dat. Nu m-a lasat niciodata cu mana intinsa, chiar mi-a umplut-o cu varf si indesat...in ciuda pacatelor si a neputintelor mele, ci numai pt nimicul de credinta pe care-l am. :)
Elena
Reply With Quote