Citat:
În prealabil postat de mirelat
:) multumesc, mihaela, dar vorba lui costel, parca nu pot da marturie despre asa ceva!
dragilor, cred ca am discutat suficient pe acest subiect. aveti dreptate, e greu sa gasim echilibrul perfect in ziua de azi. dar, daca vreodata ajungeti sa va recunoasteti in simptomele unei casnicii care se indreapta cu pasi inceti dar siguri spre lipsa de comuniune, poate va luati inima in dinti si faceti ceva! sa fiti iubiti!
|
Problema este falsa, adica nu poate fi vorba despre echilibru. Poti vorbi despre echilibru intre talerele unei balante, caz in care pe ambele talere asezi mase egale. Dar omul si femeia nu sunt egali ci mai degraba complementari. Asa ca intrebarea ta ar trebui reformulata in termeni de armonie si nu de echilibru ... care mie ... ca si concept, mi se pare inadecvat. Echilibru, in aceasta poveste fara sfarsit = moarte ! = "daca vreodata ajungeti sa va recunoasteti in simptomele unei casnicii care se indreapta cu pasi inceti dar siguri spre lipsa de comuniune". Armonie = dinamica !
Daca vorbesti despre echilibru inseamna ca admiti identitatea partilor ... ceea ce este absurd.
:) QED !