View Single Post
Vechi 07.11.2015, 22:12:26
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ce înseamnă procentajul 83%?
....:) Din totalul de 6 partide jucate, Tudor a câștigat 4 și a făcut remiză în 2 dintre ele. La victorie se primește un punct, la remiză o jumătate de punct.
Așadar, din 6 puncte posibil de obținut, Tudor a obținut 5. Adică, în calculul procentual, 5/6=83%.....:)

Cu acest rezultat micul luptător a reușit și un dublu record personal: e pentru prima dată locul întâi la ceva (...:)) la Naționale (aici locul întâi între jucătorii de la masa 2); apoi, reușește, iată, să încheie fără vreo înfrângere un turneu de șah. Asta pentru că a devenit mai prudent, în sfârșit...:)

La clasamentul general al jucătorilor a obținut locul 3. Bun și asta!
Iar echipa a prins podiumul, medaliile de bronz!

*
Țin să le mulțumesc celor care au pus un gând bun pentru Tudor. Eu am convingerea că aici pe forum sunt câțiva oameni care chiar fac rugăciune pentru acest copil. Am eu convingerea mea, nu știu cum să vă spun de ce și în ce fel....:)

*
Unui om de aici, care e mereu lângă Tudor, mai ales în turneele grele/importante, îi aduc nevrednicile mele mulțumiri. Te îmbrățișez cu recunoștință, frate, și sper că Tudor ți-a făcut o bucurie. Domnul să te răsplătească!
Reply With Quote