View Single Post
Vechi 08.11.2015, 00:46:53
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
"Vrem spitale, nu ONG-uri Sorosiste"
Asta e tare. Si am citit astazi una mai dihai:
”Stire de ultima ora: Patriarhul Daniel cedeaza Catedrala Mantuirii Neamului omului de afaceri George Soros.

Dandu-si in sfarsit seama in al treisprezecelea ceas ca poporul suveran este impotriva sa, IPS Daniel a luat dreapta decizie de a ceda proprietatea Catedralei Mantuirii Neamului.

" Imi cer scuze fata de poporul roman ca am vrut sa construiesc unica mare catedrala ortodoxa din Bucuresti. Marile capitale europene nu au deloc catedrale, ar fi fors absurd sa avem si noi una. Am fost surd pana acum la dorinta poporului suveran de a-i dona catedrala lui George Soros. Abia astazi cand am realizat ca sute de angajati ai fundatiilor lui George Soros protesteaza pasnic in piata Universitatii, militeaza pe fb, bloguri si mass media impotriba Bisericii Ortodoxe am hotarat ca trebuie sa cedez catedrala. George Soros este un intreprinzator mult mai experimentat decat mine,el vrea cu adevarat binele poporului si de aceea sponsorizeaza protestul din Piata Universitatii, sunt sigur ca se va pricepe sa administreze catedrala mai bine" a declarat IPS Patriarhul Daniel.

Surse din cadrul patriarhiei au declarat ca 20 dintre fundatiile lui George Soros in frunte cu "Uniti Salvam" au si preluat deja cladirea catedralei stabilindu-si sediul in ea. Numai turnul central , cel mai inalt , a ramas liber urmand a fi amenajat ulterior pentru a-i servi ca apartament privat lui Nicusor Dan , secretarul omului de afaceri George Soros.

In sfarsit abuzurile bisericii au fost pedepsite si poporului i s-a facut dreptate!”
Reply With Quote