View Single Post
Vechi 13.02.2008, 21:40:39
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi am observat ca ceva ma atrage, o iscodire ceva, dar shi ceva ma impinge .... de prin fericirea mea sau glumitza grasimilor mele pironice ca mereu adorm privind ca vitzelul la ce poarta noua... fotomodela.... hmmm :hmmm::dontgetit::|:(
Cu toate ca uneori nu te-am inteles cu bobul tau de cafea, dar aici iti dau dreptate totala si mai facut sa si rad cu zgomot pe deasupra!! :D :D vorbesc serios. De unde scoti astfel de perle exprimabile?
Dar aici m-ai pus pe ganduri:
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Shi atunci ca sa scapi de stanjeneala respectiva shi scarba itzi vine s-o scotzi din tine printr-o ejaculare scarbos-placuta suicigashka....

Daca ai pastra in tine shi ai ascunde shi de ochii tai ce tzi se intampla prin unele zone interioare ale trupului ai da in tantrism cum fac paganii folosind cica lichidele sexuale la prelungirea vietzii shi la infrumusetzare...

Daca te-ai apuca de abstinentza, adica nepracticarea relatziilor sexuale o anumita perioada dar jinduind dupa ele, shi nefiind urmarea fireasca a dragostei curate dintre sotzi sau parteneri atunci ai pastra in minte dorintzele respectiva care ar zamisli in tine un taurash sexual tzinut in cushca shi care cand v-a fi liberat va zburda mai abitir shi mai plin de dorintze trupeshti shi placeri puternice shi pacatoase.
Daca tot iti dicteaza constiinta atata intelegere asupra acestui fapt pacatos, de ce nu ne spui si noua cum rezisti tu sa nu se mai zamisleasca taurasul sexual in cuibul patimilor tale si ale noastre? Si cum il imblanzesti sa nu se mai enerveze pe tine si pe noi, ca sa nu mai fim nevoiti sa il dam afara printr-o ejaculare placut-scarboasa?
Citat:
În prealabil postat de IOV
pentru ca in loc sa te unesti cu o persoana de sex opus te unesti cu tine insuti care esti de acelasi sex
Pai da, in loc sa se faca sex cu o fata, multi n-au incotro si fac malahie, ca nu au relatie cu o fata, pentru ca multi pur si simplu nu au, iar altii respecta porunca a 7-a. Avand in vedere acestea, ce faci pana te casatoresti? Cum infranezi pofta de sex? Si nu mai spun, ca daca te casatoresti la 30 de ani, pana atunci cazi de nenumarate ori din cauza obiceiului...