View Single Post
Vechi 10.11.2015, 17:27:52
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oitza ratacita Vezi mesajul
In cluburi nu se canta numai muzica rock, sunt rare astfel de cluburi. Exista cluburi de manele, jazz, disco, etc...de toate pt toti, in functie de preferinte.
Ce este cu generalizarea asta?
Tinerii au nevoie de socializare, au nevoie sa iasa, sa comunice si sa se distreze, ca asta face parte din tinerete. Tot la fel era si acum 50-100 de ani cand se organizau baluri si serate dansante.
Nu-mi spuneti ca n-ati fost niciodata la vreun bal! chiar asa demonic si pacatos a fost evenimentul?

Se invata socializarea, comunicarea; pentru ca un viitor adult sanatos are nevoie sa nu fie sociopat, salbatic si emotiv in relatiile cu ceilalti.
Credeti ca tinerii nu au discutii interesante intre ei? Va inselati!
Mesajul care razbate din randurile dvs. nu suna rau. Suntem tineri, deschisi, veseli si credinciosi! Avem disponibilitate si pentru biserica si pentru club. Tinerii stiu sa poarte discutii interesante iar daca merg in club, nu se imbata si nu-si fac de cap.

In club ascultam muzica, dansam, bem ceva fara alcool si ne intoarcem acasa. Ne intoarcem acasa mirosind a tigari, ragusiti de cat ne-am straduit sa ne facem auziti, obositi macar ca n-am dansat si cu chef de rugaciune si participare la Sf. Liturghie.

Chiar ar fi interesant de aflat cum isi petrec timpul liber si alti tineri care frecventeaza biserica. Dar mersul in club nu cadreaza cu o vietuire crestineasca. Ma gandesc ca sunt multi tineri credinciosi care reusesc sa socializeze, sa se simta bine, sa schimbe pareri/impresii in alt mod si in alte locuri.

Nu e un capat de tara pentru cineva, daca se intampla sa ajunga intr-un club. Dar sa revina acolo, fara riscul de a se vatama sufleteste, e mai greu.

"Toate să le încercați; țineți ce este bine;"

Comunicarea, socializarea debuteaza in primii ani de viata, dar nu se desavarsesc in club!

Last edited by crinrin; 10.11.2015 at 22:25:38.