View Single Post
Vechi 13.11.2015, 09:46:03
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Citeste textul asta - http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/28cinstireamd.htm si vei intelege ca statutul de robi ai Maicii Domnului ne face mare cinste.
Eu o cinstesc pe Maica Domnului. Știu și folosesc aproape zilnic mai multe imnuri de laudă, mulțumire și cerere. Deci să nu înțelegi greșit, sînt convins că nu există creatură mai slăvită decît Preasfînta Fecioară, indiferent dacă vorbim despre oameni sau îngeri. Dar să afirmăm că sîntem robii ei este exagerat pînă la erezie.

Trebuie să citim cu atenție rugăciunile complexe care se practică în Biserica Ortodoxă, deoarece se strecoară și afirmații forțate care nu sînt corecte dpdv teologic și pentru orice cuvînt vom da răspuns într-o zi în fața Lui Hristos.

Mai mult, sînt eterodocși care ne citesc forumul, în căutarea unor răspunsuri sau din curiozitate, și cînd văd aberații de genul acatistul Sfintei Cruci sau asemenea, păi normal că se smintesc și poate nu mai calcă prin ograda noastră virtuală. Deci mare grijă.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote