View Single Post
Vechi 13.11.2015, 11:18:49
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Duh de evlavie sa fie acela care ti-a soptit ca nu este corect, din pct. de vedere teologic, sa ne numim robi ai Maicii Domnului? Ca nu stiu sa te fi intrebat daca este suficient sa ne numim doar robi si nu robi netrebnici sau viermi pacatosi si nevrednici de a-I rosti numele, asa cum s-ar cadea.

Bine ai spus ca vom da socoteala de orice cuvant in fata lui Dumnezeu.
Te preocupa faptul ca unii se smintesc, ca si de tine, de smintiti ce sunteti? N-ar fi mai corect, din punct de vedere moral, sa te preocupe faptul ca smintesti pe un forum ortodox prezentand sub falsa denumire de post niste retete menite, in cel mai bun caz, sa purifice organismul? Cure ce nu pot sa lucreze si asupra sufletului, dar intuneca mintea, dupa cum cu prisosinta dovedesti.

P.S. Cand slujim pacatelor si patimilor din noi, ai cui robi se cheama ca suntem?

Mantuitorul ii numeste pe acestia nu robi ci ingerii diavolului: "Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui."

Deci mai bine sa fim robi ai Maicii Domnului decat ingeri ai diavolului!
Ar fi fost frumos să fi găsit un argument scriptural sau din Tradiție care să te ajute. În schimb, ai folosit niște pseudoragumente încurcate pe care probabil numai tu le înțelegi.

Cît despre rețete, nu știu despre ce vorbești. Mai degrabă postează acolo unde am scris, nu amesteca lucrurile. Aici vorbim despre altceva.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote