Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sa avem rabdare sa vedem ce iese, oricum suntem spectatori in toate astea :)
|
Pai nu-i greu de inteles ce va urma. Vor conduce Romania doar persoane agreate de forta care se afla in spatele DNA-ului.
Eu nu am inteles niciodata de ce ar trebui sa am mai multa incredere in niste oameni numiti de oamenii alesi decat in oamenii alesi. Sau de ce ar trebui sa cred ca o putere straina ne vrea binele si nu ne vrea doar banii - cat mai multi pentru ei si coruptii lor si cat mai putini pentru noi si coruptii nostri.
Dar asta e, trebuie sa scapam si de bruma de independenta care ne-a mai ramas, noi trebuie sa fim singura tara unde demnitarii nu au imunitate si unde e de ajuns ca un procuror sa-i deschida unuia un dosar ca toata lumea sa-l considere vinovat.
Aia prin strainatate sunt prosti ca de sute de ani le acorda demnitarilor lor imunitate. E protectia fiecaruia dintre noi, ca nu se poate ca o persoana numita sa-ti aresteze votul chiar asa oricand are chef.
E trist sa vezi ca oamenii se entuziasmeaza atunci cand cineva cere capul tuturor celor suspectati sau anchetati - lucru care ar merge intr-un stat stalinist in care oamenii sunt vinovati din start, dar nu merge intr-o societate libera, unde omul este nevinovat pana ce se demonstreaza contrariul.