View Single Post
Vechi 14.02.2008, 13:25:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mie mi-e clar, se vor unii (poate doar ortodocsii, sau aia marii) shi vor pune antihristul deasupra care nu se va vedea ca e viclean sau pe omul antihristului plin de inshelatorie shi vor incepe prigoana de dreptcredincioshi shi la va pune shtampila pe frunte sau pe mana dreapta ca sa asculte shi sa slujeasca la antihrism.... ca intre noi v-a fi macelul, shi unii pe altzii ne vom para, copii pe parintzi, mirenii pe preotzi shi pe sfintzi, shi unii pe altzii ne vom distruge in fatza pietzei cele mari, sodoma shi egipet, filmatzi shi batjocuritzi pe toate fetzele pe TV shi internet in intreaga lume....... ca totul este pregatit sa curga spre sinagoga satanei... unde v-a fi alt macel.... dar noi lui Dumnezeu vom da socoteala, shi o va da duhul invatzaturii din noi, hainele noastre albe shi albite shi faptele noastre.....

deci inseamna ca intai biserica se va extinde in case, in familii, iar apoi vor veni pentru un fel de inscriere la antihrism ca sa ne fie bine, ca un fel de recensamant, sa semnezi la antihrism, sa nu fi prigonit, sa nu mori de foame sau sa fi lasat pe drumuri..... iar vicleniile shi prigoana se v-a intinde ca la inceput v-a fi belshug de Cuvant shi bogatzie, dar toate facute pentru ispita, pentru batjocura shi pierzare, ca acolo v-a fi shi toata rautatea, dar nu se va- vedea decat cand v-a fi prea tarziu...........

Doamne Iarta-ne shi mai grijeshte de ierarhii tai shi maimarii noshtrii pana mai este ca nu ne-am invatzat nimic shi nimic nu vom shti fara Harul tau shi fara Har acolo v-a fi scrashnirea dintzilor... Ai mile de noi ca aproape ca timp nu mai este.....???:(:( O vai, daca am vedea, atunci nici de mancare nu ne-ar mai trebui ci ne-am lupta pe viatza shi pe moarte lupta cea buna, cu noi inshine shi cu dracu....
Reply With Quote