Subiect: Riposta Frantei
View Single Post
Vechi 18.11.2015, 10:42:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Tipul acesta de dialog imi da o senzatie de ireal. Omule, eu vorbesc de terorismul de acum. De razboaiele de acum.
Memorie selectiva?
Stii cum se zice, cine uita trecutul, risca sa-l repete.
Si cred ca tocmai se repeta.

Citat:
Te bucuri ?
Pentru?

Citat:
Hodie mihi, cras tibi! Cand vor incepe atentatele la Bucuresti, lucru care se va intampla mai devreme sau mai tarziu, la primii zeci de morti eu am sa-ti spun ca e absolut normal, ca nu e decat o dreapta razbunare si o consecinta directa a ce au facut ortodocsii.
Nimic nu e imposibil dar destul de improbabil.
Capul ce se pleaca sabia nu-l taie. La noi e plecat pana la pamant si sub el.
Francezii probabil n-au inteles ceva si a fost nevoie sa li se faca un desen.
Ca de altfel erau printre cei mai putini implicati in chesiunea ISIS.
Normal era sa auzim de atentate la New York de exemplu. Sau la Moscoa.
Dar nu s-a intamplat. Nici macar n-au incercat. Nu gasesti asta ciudat?

Stiu, ai sa-mi zici ca au dat jos un avion. Poate.
Dar de ce n-a fost un avion american? Sau francez?
Cu 3 echipe puteau sa fie 600 oameni nu 130.

Dar desigur, nu e acelasi lucru cu a impusca oameni pe strazi, impactul emotional e mult mai puternic, consecintele asupra societatii mult mai profunde.

Citat:
Am sa-ti dau si exemple cu faptuirile predecesorului lui Putin, Ivan cel Groaznic, contra musulmanilor. Iar intre atentatele de atunci, cu 19 morti la Caru cu Bere, 89 la Sala Palatului etc si felul odios si criminal in care s-a purtat voievodul Stefan cel Mare (facut in mod comic sfant de catre BOR) la Podul Inalt impotriva saracilor turci care ne doreau pacea si prietenia, voi face o stransa si logica legatura.
Cred ca am gasi mai multi "sfinti" catolici de care sa radem, n-am timp acum sa fac un inventar dar poate ajuta alti colegi de forum daca tinem musai sa ducem discutia in directia asta.

Dar ca sa revin la argumentul vag indicat de tine, iti dau dreptate
Atacurile astea sunt la fel de ridicol motivate ca si cele invocate de tine mai sus.

Care ar fi scopul?
De a-ti face un dusman activ dintr-un stat care era oarecum pasiv fata de problema ta?
De ce sa nu ataci pe cei care efectiv te-au atacat?

Ai zice ca ISIS e condus de tampiti. Dar nu si la cat de bine s-au tinut pana acum.

Lucrurile nu se leaga.