In privinta a ceea ce a insemnat colectivizarea agriculturii- cu rele la inceput si cu multe aspecte bune dupa 1961- nu este topicul potrivit sa discutam aici.
In privinta celorlalte aspecte mentionate de dumneavoastra
-Nu am nici o casatorie la activ, dar asa consider ca ar trebui sa fie o casnicie sanatoasa, in care atat sotul cat si sotia sa se simta fericiti si impliniti.
-Si ce este gresit in a-ti dori sa fii fericita/fericita intr-o casnicie ?! Nu am auzit pe nimeni care sa nu-si doreasca lucrul asta, intr-o casnicie!
Pana la urma fiecare om este unic in felul sau, are personalitatea, idealurile, aspiratiile sale, si atunci când se casatoreste trebuie sa simta ca se completeaza reciproc cu sotul/sotia.
Apoi trebuie sa existe si subiecte comune de discutie- nu poti sta in casa ca mutu.
Si mai important- sa simta ca iubesti persoana de langa tine, sa o apreciezi pentru tot ceea ce este ea/el ca om si ca femeie/barbat, sa-i fii alaturi in situatiile dificile.
Ori daca dumneavoastra imi spuneti ca puteti simti toate aceste lucruri fata de ORICE femeie si ca ORICE femeie ati putea-o privi ca pe o posibila sotie, atunci nu stiu ce sa mai zic!
|