draga constantin, daca te refereai ca ash fi monah, nu sunt, nu sunt calugar, nici preot, nimic nimic, doar un mirean de foarta putzina vreme, un an doi, poate niciatat, deshi ash zice ca de 14 ani shtiu mai bine de Dumnezeu dar nu l-am bagat in seama shi nu l-am ascultat in nimic, in sensul ca atat de smerit este Domnul incat nu ai cum sa-l consideri ca sa faci ceva din ceea ce cere El pentru tine shi pentru El, pur shi simplu l-am ignorat, shi doar de cateva luni ma stradui sa mai merg pe la Liturghie shi sa nu motzai pe acolo Duminica, ca daca nu motzai fac numai injuraturi tacute shi slujeli de ochii lumii, deci nimic launtric, nimic bun, doar straduintze desharte shi multa, multa neputinza, dar nu ma plang decat de multa trandavie a somnului de huzur cu ochii deschisi shi inchishi pe care nicicum nu o pot schimba, nu o pot lovi de piatra ca sa-mi schimbe unghiul. Deci nu-tzi fa iluzii ca eu sunt un om foarte pacatos pentru care Dumnezeu a lasat toate celelalte oi curate ca sa ma scoata tocmai pe mine din groapa, ce experientze ash putea avea, mai mult decat sa citesc shi sa vorbesc cam pelanga, ca de ceva strashnic nu sunt bun decat de laudaroshenii... dar Domnul pentru pacatoshii pacatoshi a venit, shi eu nu-s o exceptzie ca sa-tzi starnesc curiozitatea.... sa te fi magulit vorbele mele? iar am amagit pe cineva, inseamna ca iar o sa-mi vad eu de la cel Sfant, ca este cine sa ma parasca fi linishtit.... shi uneori ma parasc singur sa ma indreptatzesc shi sa ma arat in lumina.... deci vezi cu cine ai deaface ???:(:(???
|