Citat:
În prealabil postat de AlinB
Blindfolded Muslim man with sign “Do you trust me?” hugs hundreds in Paris
https://www.youtube.com/watch?v=lRbbEQkraYg
Near mourning sight at Place de la Republique an unknown man drew much attention by blindfolding himself and putting out two signs reading “I’m a Muslim, but I’m told that I’m a terrorist” and “I trust you, do you trust me? If yes, hug me.”
|
Sentimentalisme multiculturale si corect-politice extrase direct din repertoriul lui mosu' Soros.
Am prieteni atei, care sunt si ramna prieteni daca sunt oameni. A fi om include sa nu arunci cu laturi in credinta, la urma urmei in umanitatea celuilalt. Si cei care m-au ajutat cel mai mult in viata sunt tocmai adeptii credintelor abrahamice puse in coltul infamiei din mintea mea. Deci, stiu,si stiu si altii, sa fac/facem deosebirea intre fratele nostru omul, si credinta/ideile sale, adica aurul sau gunoiul din minbte si inima. Nu e nevoie, pentru acest discernamant, de teatru politic-corect, absolut lamentabil de sentimentalist.
Vorba lui Frank Herbert in Chapterhouse Dune: "Daca rasucesti volanul ca sa nu calci un catel, e sentiment. Daca, evitand cainele, omori un om, e vorba de sentimentalism". Genial!
A fi musulman NU este a fi terorist. Nici macar a fi ateu. O spun public si o asum. Insa, a fi musulman care zice "Moarte crestinilor si evreilor, ca sa a zis Allah" sau a fi ateu care zice "Cei care cred in Dumnezeu sunt cretini inutili societatii", e altceva. Extremistii de orice fel sunt aureolati, ca perceptie, cu starea cu care citim pe garduri si usi de curte "cave canem". Adica, extremismul "musca". Asta e problema. Esecul unei ideologii sau credinte incepe din momentul in care mor oameni din cauza adeptilor acelie credinte. Ei bine, acolo e punctul in care nu trebuie vreodata sa se ajunga. Cu orice pret, viata umana trebuie protejata. Ideologiile, religiiile, teoriile, modele/toanele de un fel sau altul, vin si pleaca.