Subiect: Noi atentate
View Single Post
Vechi 27.11.2015, 02:29:59
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ai vazut vreodata o pereche de Betta depunand icre ? E o chestie acolo - femela ramane in transa - parca e paralizata pentru cateva secunde. Timp in care masculul aduna ouale fecundate cu gura si le depune in cuib. Femela le-ar manca. Numai dintr-un exemplu de asta mic intelegi ca cineva i-a programat in modul asta.
Exact, la toate Anabantoidea (suprafamilie) e cam la fel, doar ca unii fac cuib, altii tin in gura. ei bine, tocmai vaznd asa ceva, am crezut pe loc in Dumnezeu, in clasa a treia. Pentru mine, procesorul unui smartfon bulit are mai mult duh decat remus cernea.
Te contrazic: cercetari recente arata ce de fapt si ea le ia in gura dar mai putine, la unele specii de Betta, dar deasemenea le urca sus in cuibul de spuma.

Vezi tu, eu nu pot fi ateu nici mort, tocmai din motive de acest gen, sa le categorisim ca "empirice". Prin "nimic" inteleg nimic structurat mitic. Adica daca samanul, cardinalul, rabinul sau muftiul latra chemand la razboi sfant, ca asa le-a spus vocea schizo zeului in caverna cu ecou a mintilor lor, eu le dau ceva cu patru litere in gand, si ma intorc la treaba mea. Nu conteaza ritualul de invocare su numele zeului: conteaza sa fii om. Intre altele, sa nu ucizi.

Last edited by Intrarea Vagonului; 27.11.2015 at 02:35:54.
Reply With Quote