View Single Post
Vechi 14.02.2008, 17:34:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de vsovi
sa te fi magulit vorbele mele?
nicidecum! Ca nu erau vorbele tale!:)
Am vazut ca aminteai de Parintele Arsenie Boca! Omul lui Dumnezeu! Sa-i multumim mereu ca sa vegheze asupra noastra si sa avem parte de binecuvantarea lui tot timpul.
Ai fost la mormantul sau vre-odata?
nu, shi nu-l simpatizez, nu shtiu de ce, poate ca vrea sa se foloseasca diavolii de el ca sa adulez eu minunile dracilor sau ca sa cad in poftioaica, dar shtiu ca pe lumea ailalta la el o sa apelez ca sa ma ajute, sau la parintele Cleopa sau la altzii care n-o sa ma shtie, dar Harul o sa le spuna ce poama de om sunt, shi m-or ajuta ca pe multzi i-a ajutat. Deci cred ca era cu Hristos, shi avea daruri peste daruri, shi ca a ramas mut la un momentdat, din ce am aflat de pe forum postat de Laurentziu. Dar sa nu exageram shi pe baza lui sa cadem in secta interioara pe baza de minunari la minuni, ca e vorba de smerenie shi nu de propaganda, deci ma intzelegi, shi apoi in scrierile lui mai shi sare calul, mai vorbeshte aiureli, dar nu asta conteza, ci conteaza profunzimea credintzei lui shi cat de mult curaj avea sa puna osul la treba shi cand vorbea shi te sfatuia te sfatuia la folosul tau, deci te ajuta in shtiintza shi vedere shi nu pe baza de teorii shi de inchipuiri sau pareri, ca doar slujea cu Harul lui Hristos.......... shi el s-a caznit foarte ca sa ne duca pe calea cea buna, ca de aia s-a luptat cu Faraon shi se mai lupta inca pentru altzii, precis face cum a promis, ca nu era doar gura de el, cum e la mine, el intai facea, studia, shi apoi vorbea, sau scria.... dar n-am citit de el decat mici fragmente, shi cu unele n-am fost deacord, in schimb viatza monahala pe care a slujit-o a fost adanca shi adevarata, deci n-am nici un reprosh ci numai bucurie shi o tzara de invidie ca a biruit shi am intzeles ca a murit shi martir..... deci vezi... din cer ne priveshte shi ne mai zambeshte daca n-ar plange continuu pentru noi shi vremurile noastre cum a facut-o mereu....???:(
Reply With Quote