View Single Post
Vechi 02.12.2015, 19:27:52
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Antonia, mi-am turnat apa in cap, si linkul ala tot din 2013 este. Si locomotiva mea este un LDH-45, clasa 86, deci nu exceleaza in viteza, asa ca tot in 2015 suntem. :)))))))))))))))
Acum, serios, daca imbecilii abortionisti promoveaza in continuare programul anti-familie, cum crezi ca un popor cu 20 de milioane de prunci aruncati din pantece in tomberon se va putea opune?! Fii realista, te rog! Presupun ca stii de acea lege nescrisa, care slabeste vointa, odata ce ai facut un pacat mare. De ce Occidentul e practic mort spiritual, si aflat sub ocupatia nevazuta a dracilor si vazuta a teroristilor (pe care ei i-au creeat!)? Pentru ca crimele faptuite in decursul razboaielor religioase, apoi a perioadei coloniale, a celor doua razboaie mondiale, si diverselor crize si a razboiului rece, si acum in Orient, le-a intunecat ochii sufletului, si nu ami pot vedea si intelege. Stii: "Celui ce are, i se va mai da, iar celui ce nu are, ise va lua si ce pare ca are". Cuvantul Domnului.

E ingrozitor cum au ajuns fratii nostri apuseni, aproape ca dracii, dar ce nu putem face sa nu ajungem mult mai rau decat ei, data fiind combinatia de lene si desfrau a popoarelor din Estul Europei? Cel putin "spalacitii", cum zic eu occidentalilor, indeosebi germanicilor, sunt foarte harnici, organizati si au grija de popoarele lor. Noi? Ne omoram pruncii, aruncam nou-nascutii in veceuri si lasam batranii sa moara si tinerii sa se sinucida. Cam grele ghiulele de picioarele spiritului ca sa luptam cu dracul avortului!

Last edited by Intrarea Vagonului; 02.12.2015 at 19:39:37.
Reply With Quote