Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ai dreptate cu "pacientul necooperant", pana la urma daca de cooperat nu vrei, ce vrei de fapt?
|
Se pare caalegerea cae mă pus să o fac era pe jumătate făcută

... . dacanu asclt de duhovnic ce se poate întâmplă deca să nu mă mai primească și innrest..șpagă mea...dacă insanu asculți de cei cu care trăiești în casă se poate întâmplă căiți vor face rau, sistematic și zi de zi, și paa la urma nu ai cum să te împotrivești și să nu te dai pe brazdă. Sau ce oti vrea acum să fug de acasă și să dorm în parc??? Sau să îmi parsesc copilul ? M-ai gandit si la asta la un mom dat, am zis ca dacă nu mă lăsa să o cresc creștinește io plec și io las lui să facă ce vrea

....da mi sa parut foarte urât din partea mea să pun dorințele mele mai presus de binele copilului ..deși nici asta nu se stie, dacă îi e mă bine cu mine sau fără mine...( decat cu 2 parinti nebuni mai bine doar cu unul, ajunge nebunia unulii din ei ):)... Bietul copil, mamai mir ca e agitat și neliniștit

Si cam.așa cu alegerile : ele nu snt întotdeauna voluntare, nu putem.alege numai ce vrem.noi ci tb să ne adaptam la ce ne oferă viata, ce se poate în acel moment...de multe ori e prea târziu ca să mai schimbăm ceva. Ar fi bine dacasar putea face cevasa nu fie si mai rău de atat, dar matem ca nici asta nu se poate întotdeauna.