View Single Post
Vechi 05.12.2015, 17:59:54
Allexa Allexa is offline
Member

Data înregistrării: 15.10.2015
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Și acum ce vrei sa-mi pară rău ca am.copil, de parcă nu milas fi dorit? Da e drept sentimentele sunt un pic confuze și amestecate. Uneori la supărară zuci ca mai bine nu era...dar apoi regreți. Dc ajungi să gândești ca era mai bine dacă nu lsi fi întâlnit niciodată pe x sau y, cu care între timp ai copil...e czm nasol ce rezultă... În bază acestui raționament aș putea mai degrabă să zic ca poate era mai bine dacă nu mergeam la momentul tx să mă spovedesc. Cum am trăit atâția ani fără biserică trăiam și acum și trăia și copilul. Și probabil numai aveam.obiecții nici cu botezul, ca nu avea nimeni de împărțit nimic cu biserică.
Fallen, nu e vorba dacă nu l-ai fi cunoscut pe X sau Y, ci dacă ai fi luat alte decizii în relație cu ei.
Să știi că nu e gând bun, de la Dumnezeu, ce zici tu că mai bine ai fi trăit fără Biserică, așa cum ai trăit atâția ani! Cu siguranță nu ai fi avut bătăile de cap pe care le ai acum, dar asta nu înseamnă că era bine, ci că diavolul nu-și mai băga coada tocmai pentru că făceai oricum voia lui. Dacă te străduiești să te schimbi, e firesc să apară probleme... rămâne să vezi ce e mai important pentru tine și pentru viața ta veșnică.

Iartă-mă că m-am băgat așa brusc în discuție.
Reply With Quote