Subiect: Riposta Frantei
View Single Post
Vechi 07.12.2015, 18:07:09
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
@Alin: Nu am auzit de ghilotina madamei Lepen contra musulmanilor. Am auzit, ce e drept, de niste decapitari: am auzit ca musulmanii organizeaza decapitari de crestini. In Siria, in Algeria si, mai nou, in Franta.

@Intrarea Vagonului (=Nu ma pot obisnui!): partidele crestine din Franta seamana cu cele din Romania: nu exista pe esicherul politic. A incercat ciobanul fotbalist ceva (nu stiu daca era persoana cea mai potrivita), dar l-au bagat la bulau mintenas. A scapat ieftin, comandantii precedentului partid national si crestin au patit-o chiar mai urat, in frunte cu capitanul lor. Pana cand vom avea un partid crestin, va mai trece multa apa pe Dambovita. Sau pe Sena, daca preferi. Deocamdata, nu ma pot bucura de existenta unui partid national-crestin in Franta, deci ma bucur ca un partid national-si-atat, care isi face un scop principal din iesirea din zona euro (si, implicit, din UE) a ajuns in pole-position. Nu de alta, dar UE pare a fi cam ca o gura de canal: ceva din care e inca si mai greu de iesit pe cat e de intrat.

@Florinus: Frontul National este singurul partid care a declarat ca va abroga Legea Casatoriei Homosexualilor, lege votata de parlamentarii "pesedisti", cu sprijinul unei bune parti din parlamentarii "liberalo-basescieni".
Mihnea, pai e un nume de strada din zona Lizeanu-Maica Domnului; zici ca stii zona. :) E cu valoare sentimentala pentru mine, intrucat eu si ex-colegii mei furam de stingeam seminte de floarea-soarelui din vagoanele ex-liniei Herastrau-Lizeanu, pe vremea cand eram cam la exuvia la care cresc pterotecile si cercii masculilor (adica in a sasea). Da stiu, dement in stil ca de obicei. :)))) Unul din motivele pentru care echivalez, in memoria afectiva, comunismul ceausist cu raiul terestru personal e, in afara de zero unemployment, deliciul si siguranta de a fura de la stat cat vrei. Poate era mai bine sa imi fi zis "Darth Marr", cum intentionam initial, dar ala e deja mort de mainile strategilor de la Bioware (yankei, deh!).
Problema de logica, daca vrei: daca eu si tu ne mai aglutinam la un gratar, cand vii incoace, sau daca m-oi urni in spre acolo, si inventez eu un joc, cu regulii astfel concepute incat eu sa fiu invingaretul no matter what, nu as fi o japita umana? Ei bine, mutatis mutandis, care e sansa ca niste partide sau organziatii anti-masonice sa ajunga la manete, prin alegeri, care alegeri sunt tot un mecanism, ups, inventat de...adversarul cu echer, sort si compas?
Reply With Quote