Subiect: Riposta Frantei
View Single Post
Vechi 09.12.2015, 09:07:56
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
@Alin: Nu am auzit de ghilotina madamei Lepen contra musulmanilor. Am auzit, ce e drept, de niste decapitari: am auzit ca musulmanii organizeaza decapitari de crestini. In Siria, in Algeria si, mai nou, in Franta.

@Intrarea Vagonului (=Nu ma pot obisnui!): partidele crestine din Franta seamana cu cele din Romania: nu exista pe esicherul politic. A incercat ciobanul fotbalist ceva (nu stiu daca era persoana cea mai potrivita), dar l-au bagat la bulau mintenas. A scapat ieftin, comandantii precedentului partid national si crestin au patit-o chiar mai urat, in frunte cu capitanul lor. Pana cand vom avea un partid crestin, va mai trece multa apa pe Dambovita. Sau pe Sena, daca preferi. Deocamdata, nu ma pot bucura de existenta unui partid national-crestin in Franta, deci ma bucur ca un partid national-si-atat, care isi face un scop principal din iesirea din zona euro (si, implicit, din UE) a ajuns in pole-position. Nu de alta, dar UE pare a fi cam ca o gura de canal: ceva din care e inca si mai greu de iesit pe cat e de intrat.

@Florinus: Frontul National este singurul partid care a declarat ca va abroga Legea Casatoriei Homosexualilor, lege votata de parlamentarii "pesedisti", cu sprijinul unei bune parti din parlamentarii "liberalo-basescieni".
Daca va abroga aceea lege- bravo lor! Sa vedem ce masuri concrete vor adopta când si daca vor fi la putere.
Reply With Quote