View Single Post
Vechi 14.12.2015, 00:29:01
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Exagerati cu totii.

Voi la ce varsta ati aflat cum se fac copii (probabil de la parinti)? Nu stiu daca stiti, dar varsta medie la care parintii initiaza aceasta discutie este in jur de 11 ani. Este varsta la care copilul pune o gramada de intrebari, si decat sa-l lasi sa "descopere" de unul singur cine stie ce tampenii despre acest subiect, parintii prefera sa le spuna adevarul.

Ce varsta ar fi potrivita? 20 de ani? Sa scoatem orele de biologie din gimnaziu pentru ca sexul este un subiect prea tabu pentru unii? Este un lucru natural, fratilor.

Citat:
Īn prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
-pai nu zice abaaaabbbb63, ca "Penis si vagin sunt cuvinte stiintifice" ..pai atunci am pus si eu o poza cu un penis stiintific =)

-si asa homosexualitatea e considerata stiintific innascuta
-pedofilia se vrea tot stiintific sa se demonstreze ca e ceva genetic,normal

-acum in Romania se pot intretine relatii sexuale cu cei de peste 15 ani legal

-pesemne ca o sa scada varsta la 12-13 ani, si stiintific cei de 20-30... de ani o sa intretina relatii sexuale cu fete de 12-13 ani

Nu inteleg de ce iti bati joc. Poate ar trebui sa inlocuim acele cuvinte cu expresii de genul "cuvantul cu P" si "cuvantul cu V", ca sa nu se simta cineva rusinos?

Ceva ce nu inteleg chiar deloc este cum de ai ajuns de la faptul ca este firesc ca un copil de 11 ani sa stie cum se fac copii la homosexualitate si pedofilie. Folosind logica asta, poti sa zici ca oricine stie de existenta drogurilor o sa fie automat un drogat.
Reply With Quote