View Single Post
Vechi 14.12.2015, 14:35:38
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai au sarcini la 10 ani ca nu le-am invatat de la gradinita sa ia anticonceptionale de la 7 :)

Solutia pentru prea multa sexualizare si imoralitate? Si mai multe sexualizare si trecerea imoralitatii la capitolul "normalitate".

Pai vezi tu, lucrurile nu stau atat de rau, noi le vedem rau, prin perspectiva unei moralitati invechite.

Sarcina a 10 ani? Nasol, dar sex + anticonceptionale a 10 ani, nu mai e asa nasol.
Daca n-ar fi fost sarcina, nu aflam niciodata, nu?

Deci naturalul e problema - sarcina, contra-conceptia e solutia eleganta la problema.
Din pacate, mare dreptate ai. Bun, si practic, care e masura? Nu rascoala (e barbara si ilegala, asa ca stam cuminti), nu petitie (ideea e rizibila, evident ineficienta, si in plus deconspira pe cei ce gandesc altfel-decat-sistemul). Ce a mai ramas e doar educatia crestina. Indiferent de confesiune.
Aparent offtopic: regardless de confesiune, ce parere aveti sa aratam solidaritate, prin pichetari si alte actiuni legale, cu familia acelor crestini penticostali a caror copii au fost rapiti de mafia numita "protectia copilului norvegiana"? Sunt fiinte umane si crestini. Azi iau copii de neoprotestanti, maine de catolici, poimaine de ortodocsi. Stiu, nu e topicul deschis special de mine pentru asta, dar...
Reept, solutia este staruinta in credinta. Violenta, cae a oficialilor, ca e a maselor, nu duce la nimic bun. Stiu, multi scrasnesc din dinti la gandul persecutiei finale, dar crestinul isi doreste victorie in Ceruri, nu in lume. Si victoria este sa aratam, prin nesfarsit spite de barbati si femei intregi la minte si trup, ca marturism credinta in Hristos. Nu trebuie sa aparam cu forta ce credem, nu asa cum probabil in vremurile din urma, statul ne va impune cu forta. Ei au armele, noi obrazul. Ce fac penticostalii e o idee buna, numai sa aiba vizibilitate maxima in mass-media.

Last edited by Intrarea Vagonului; 14.12.2015 at 14:42:01.
Reply With Quote