View Single Post
Vechi 14.12.2015, 15:03:53
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

In acel caz din Norvegia, deoarece sotul din cate am inteles este cetatean roman, ar trebui intreprinse demersuri oficiale si din partea autoritatilor statului roman (ambasada Romaniei de la Oslo ce face ?!), pentru stoparea acestui abuz a autoritatilor norvegiene si readucerea copiilor in cadrul familiei.

In privinta acelor fete care au ramas insarcinate la 10 ani, este evident si vina familiilor din care acestea fac parte , dar si vina societatii de astazi, care promoveaza sexualitatea exagerata si denaturata.
Este evident si vina celui care s-a culcat cu ea- cat de tampit si stricat la cap poti fi ca sa ajungi sa vrei sa te culci cu o fata de 10 ani ?!

Cu totii am fost adolescenti, cu totii am trecut prin schimbarile hormonale din adolescenta, dar nu am avut si nu avem apucaturi de genul asta!

In privinta ideii de a aveea relatii intime inainte de casatorie, pot spune ca am cunoscut si cunosc oameni care si-au inceput viata intima in adolescenta (când evident nu erau inca casatoriti), si astazi au familii fericite si sunt oameni-cum se spune- la casa lor, cu o viata fericita si implinita.

Nu zic ca pentru a aveea o familie si o viata fericita si implinita trebuie neaparat sa-ti incep viata intima inainte de casatorie, ci zic - chiar daca iti incep viata intima inainte de casatorie (dar nu in orice conditii, ci asa cum am mentionat anterior), asta nu constituie un obstacol pentru întemeierea unei familii si pentru a aveea o viata implinita si fericita.
Reply With Quote