View Single Post
Vechi 16.12.2015, 01:29:47
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lady Brightside Vezi mesajul
Buna seara dragii mei.

Astazi vin la voi in cautare de sfaturi si opinii in privinta meseriei de sora medicala.

Anul viitor doresc sa incep sa invat pentru a deveni asisenta medicala si sunt cateva intrebari care ma framanta...

Cum e vazuta aceasta munca, din punct de vedere religios? Aici in Italia o sora medicala trebuie de exemplu sa si spele pacientii, iar uneori acestia poti fi si de sex masculin... ar fi o problema? E considerat pacat?

In aceasta meserie sunt in direct contact cu oamenii tot timpul, si cred ca asa ceva nu poate fi evitat. Pacientii trebuie spalati pe tot corpul inclusiv zona intima, iar ca femeie sa fac asa ceva... ma rusinez numai gandindu-ma. Voi ce parere aveti?

Impofida acestor lucruri, imi doresc foarte mult sa fac asa ceva. Stiu ca e greu, dar si rasplata sufleteasca e mare.
Așa cum deja puteți constata, lupta e cea dinlăuntru, din gânduri.
Nu corpul vreunui bărbat pe care îl veți îngriji va fi problema dumneavoastră, cred, ci modul în care veți înțelege aceasta. Simplu, creștinește, sau complicat prin intruziuni/injoncțiuni lumești și drăcești.
Așadar de modul în care vă hotărâți să înțelegeți caracterul jertfelnic al profesiei medicale va atârna, cred, toată starea dumneavoastră. În orice caz, veți primi o instrucție specializată pentru a vă detașa de tendința sexualizării, erotismului etc. Fie să reușiți în efortul de a nu erotiza relațiile profesionale!
Reply With Quote