Citat:
|
În prealabil postat de Dia20_diana
Citat:
|
În prealabil postat de litanul
Eu sunt adventist. De dragul adevarului pot sta si in fata unui Sinod bisericesc. As fi de acord (desi nu e corect) sa "fiu luat la intrebari" si sa ma limitez doar sa raspund fara sa pun intrebari la randul meu.
|
eu personal nu stiu nimic despre adventisti, dar daca binevoiesti sa lamuresti pe cei care nu stiu...:satisfied:
|
Cine vrea sa se lamureasca despre adventisti o poate face, fara nici un risc, in felurite moduri. Recomand un mod de la distanta: site-urile de pe internet. De ex: www.intercer.org.; www.adventist.ro si altele. Mai pot fi mijloacele media: radio Vocea Sperantei sau postul de televiziune Speranta Tv (pe internet sau prin retelele Digi Tv sau Focus Sat). Ce as putea sa spun pe scurt depre adventisti: cauta sa revina la credinta pura din primul secol (prezentata in Sfanta Scriptura), credinta Domnului Iisus Hristos si apostolii sai. De asemenea, adventistii cauta sa respecte (din dragoste pentru Dumnezeu si pentru semeni) toate cele 10 porunci (inclusiv porunca a 4-a)."Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus"(Apocalipsa cap. 14:12).
Nu pot spune prea multe despre adventisti. As ocupa prea mult spatiu. Astept intrebari de orice fel. O rugaminte: nu credeti tot ce spun altii despre diferite "secte sau culte". Cercetati singuri.