Citat:
În prealabil postat de edypro
cum iti explici ca in aproximativ 5800 ani de civilizatie cat de cat evoluata , avand in vedere ca incepem din anul 4000 i.hr , anul in care se PRESUPUNE ca s-au construit piramidele , nu am evoluat mai deloc , iar odata cu revolutia indistriala din anii 1800 am explodat , ajungand in 200 de ani sa vietuim in spatiu .......ni s-a marit creierul ?????
|
Pai tocmai, nu ti se pare ca asta e un contr-argument la chestia cu "evolutia"? :)
Apropo, cand ai "vietuit" TU in spatiu?
Citat:
În prealabil postat de edypro
experiment in care sa se demonstreze ca omul a evoluat din maimuta? pai tu crezi ca putem comprima timpul sau vrei sa asteptam mii de ani doar ca sa te convingi tu ?
tu ai o gandire foarte obtuza , nu vezi decat drept , cine nu e cu tine e impotriva ta cred ca stii cine a inventat motto-ul asta ..........apropo ai vazut vreodata o bucata de lemn mancata de carii ?........tot asa si cu mandria atoatestiutorului...
|
Pai ce, tu crezi ca ai la dispozite cateva mii de ani pana cand stinta sa demonstreze si pentru ultimul prost ca exista Dumnezeu?
Credinta in maimuta nu o sa-ti aduca nici un folos.
Crezi in Iisus Hristos acum, si peste cativa anisori in loc sa ai parte de Iad, o sa te bucuri de Rai.