Buna in primul rand la toata lumea! De cateva zile tot citesc pe internet despre Planeta X, despre asa zisa apocalipsa care poate avea loc intre anii 2010-2012, despre data de 21 decembrie 2012.....etc.....stau si ma intreb de ce aceasta "disperare" de a dovedi ca Religia si implicit Biserica nu sunt ceea ce par??? care este scopul final al atator aparitii in ultimul timp, care incearca cu disperare sa demonstreze ca Iisus a fost casatorit (Codul lui Da Vinci), ca suntem creatii ale extraterestilor...si cate alte asemenea lucruri care vor sa arate ca religia, in special Crestinismul, nu este asa cum il stie lumea crestina.....Eu vad toate acestea ca niste mijloace.....dar care este scopul final??? Eu din cate stiu nu scrie nicaieri ca Iisus ar fii fost sau nu casatorit, ca ar fii avut sau nu copii. Nu se specifica nicaieri starea lui civila. Iar despre Dumnezeu...oamenii buni dar ati gasit voi undeva ca Dumnezeu ar fii locuitor al Terrei deci terestru???? Si cum tot ce nu apartine terei este extraterestru..... Ia ganditi-va bine innainte de a trage concluzii.......de a va indoi de Dumnezeu, de Biblie sau mai stiu eu ce......exista scrieri, dovezi clare care sa afirme/infirme vreo ipoteza.....??? Totul este relativ, interpretativ..... asa ca pana se afla Adevarul Absolut- daca il pot numi asa....ce pierdeti daca credeti in Dumnezeu??? ce pierdeti daca cititi tot ce se scrie despre crestinism, extraterestii...etc.....cititi,analizati (atat cat poate fiecare)....dar nu luati decizi....nu suntem noi in masura sa punem verdictul final.....
|